Brønshøjvej

En bred vifte af lærings- og beskæftigelsestilbud

Omgivet af en grøn have og tæt på bylivet ligger Brønshøjvej. På Brønshøjvej tilbyder vi en bred vifte af lærings- og beskæftigelsestilbud, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af på forskellige måder. Der er også mulighed for at komme i beskæftigelse via vores samarbejde med eksterne virksomheder. 

Tilbuddet holder åbent alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 15.00 og har et eftermiddagstilbud fra kl. 15.00 til kl. 17.00.

Brønshøjvej er normeret til at modtage 66 borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Vi er pt. syv fagpersoner fastansat - alle arbejder på fuld tid og har en pædagogisk uddannelse.

Meningsfuld beskæftigelse
På Brønshøjvej arbejder vi aktivt på at udvikle den enkeltes sociale og faglige kompetencer. Borgerne skal kunne se og mærke deres egen udvikling, og derfor arbejder vi med CV`er til borgerne for at synliggøre og dokumentere dette.

Vi opfordrer og motiverer borgeren til at tage ansvar og løse arbejdsopgaver til gavn for egen udvikling samt fællesskabet. Og vi arbejder målrettet på at tilbyde borgerne meningsfuld beskæftigelse på baggrund af borgernes kompetencer, evner og interesser.

Støtte og vejledning
For at fremme borgerinddragelsen og en følelse af ejerskab, har vi månedlige stormøder og daglige morgenmøder, hvor vi taler om vores aktiviteter, det daglige liv og trivslen på Brønshøjvej.

Vi holder også årlige individuelle udviklingssamtaler.

Kontakt

Leder af Brønshøjvej, Lene Margrethe Nielsen
Tlf: 2033 6973
Mail: HB77@kk.dk

Brønshøjvej
Brønshøjvej 17D
2720 Vanløse

Bus nr. 10 og 2A går lige til døren.